De pagina die wij hadden op Facebook werd geruime tijd geleden gewist omdat de naam “Beverwaard in Beeld” niet gebruikt mocht worden.

Dit omdat dergelijke namen gereserveerd zijn voor gebruik door uitsluitend de officiƫle vertegenwoordigers van de stad of wijk.

Facebook werd over de naam getipt dat de pagina gewist moest worden, maar tot op heden ben ik er niet achter kunnen komen waar de klacht vandaan is gekomen gezien Facebook wil niet zeggen, wie de melding deed.

Indien het stadsbestuur of wijkbestuur problemen had met het gebruik van deze naam op Facebook, zullen ze dat waarschijnlijk ook hebben met deze site en dit zou kunnen betekenen dat ook deze site geen lang leven beschoren is.

Bij navraag kon tot op heden niemand mij zeggen bij wie ik zou moeten zijn om te weten te komen of de wijk of de stad problemen heeft met het gebruik van de naam van de site. Dit maakt dat er een onzekere situatie is ontstaan en dat bij wijze van spreken vandaag of morgen de opdracht zou kunnen komen de site te wissen.

Zolang er geen zekerheid is of deze site kan/mag blijven bestaan heb Ik om veel onnodig werk te voorkomen, besloten hier voorlopig alleen updates te plaatsen in de vorm van verwijzingen naar mijn andere site’s.

Ik hoop dat de onzekere situatie niet te lang zal blijven bestaan.